topbella

2010. január 2., szombat

Középiskolai érzelmek (anime módra) 11. fejezet [END]

11.fejezet
Boldog vég

Amikor a többiek meghallották a baleset hírét azon nyomban jöttek a kórházba. Ichigo anyja rettenetesen sírt és apja meg ráncolta homlokát. Orihime is ott volt és folyamatosan sírt ő is. Egyik oldalról Rukia másik oldalról Hinata próbálta vigasztalni nem sok sikerrel. Kiderült Ichigo sérülései súlyosabbak, mint hitték. Kómába esett. Az éjszaka nagyon hosszú volt mindenki számára. Felváltva látogatták, de a fiú állapota változatlan maradt. Az orvosok azt mondták, hogy mindenképp fel fog épülni, de azt biztosra nem tudni mikor. Bár ez még csak a problémák kezdete volt. Másnap Hinata sírva rohant ki a házukból. Bár bátyja utána akart menni, de apja nyugalomra intette a fiút. A lány bár nem tudta hova fut, de csak futott tovább. Minél messzebb akart lenni apjától és attól a háztól. Mire észbekapott azt vette észre Naruto házánál kötött ki. Amikor a fiú kijött döbbenten látta a lány szomorú arcát. Már épp megszólalt volna, amikor Hinata a nyakába ugrott és elkezdett sírni.
- Nem… akarok… Amerikába… menni – hüppögte. Naruto behívta magukhoz és ott mindent elmesélt neki Hinata. Narutonak leesett az álla. Nem értette miért kell elmennie máshová és az apja miért nem engedi a lánynak, hogy itt maradjon. Az éjszaka nagy része azzal telt el, hogy vigasztalta őt. Végül a lány elaludt. Ráfektette az ágyra és ő lefeküdt a földre. Ébredés után mindketten szörnyen zavarban voltak, de a zavart leküzdve elindultak az iskolába. Ott ismét nem várt események várták a diákokat.
- Az iskola bezár?! – kiabálta Sakura.
- Úgy tűnik – mondta Neji, Hinata bátyja. Már a többi diák is tudott róla és folyamatosan erről beszéltek.
- Szóval azért volt ez a sok változtatás. Meg a diákok cserélgetése is – értelmezte a jeleket Renji.
- Igen – folytatta Neji – azt hitték, ha esetleg másik iskolából áthoznak diákokat, akkor meg lehet oldani a problémát, de nem úgy lett – fejezte be szomorúan.
- Szóval ezért kell Amerikába mennem tanulni – állapította meg húga. Néma csend lett. Az iskola csak félévig volt nyitva. Hamar eljött a tél, ami az iskola bezárásának időpontja volt. Téli szünet alatt próbálták kitalálni mi legyen a folytatás. Sajnos nem sok ötletük volt, hogy lenne jó. A szüleik már kiválasztották az iskolákat, de mind messze volt egymástól. Próbáltak valami megoldást találni, de sajnos egy jót se találtak. Egyik este Ed átment Winryhez. A lány megdöbbenve fogadta a fiút. Felmentek a lány szobájába és elkezdtek ötleteket gyártani szempontok alapján, de egyik se volt jó.
- Ez így nem lesz jó – mérgelődött Winry – egyik megoldás sem tűnik jónak.
- Téged hová szeretnének a szüleid beíratatni? – vágott közbe Ed.
- Nos, azt mondták maradjak Tokyoba, abba az iskolába – felelte.
- Értem – morfondírozott a fiú – akkor kezdetnek annyi, hogy megpróbálok oda bejutni – jelentette ki.
- Biztos vagy benne? – kérdezte Winry.
- Igen. Mellesleg Sasuke és Sakura is odamegy. Legalább páran együtt maradunk.
- Igazad van – vegyes érzelmek kavarogtak benne. Részben boldog volt részben szomorú. Végül felvetette:
- Mit szólnál, ha idehívnánk mindenkit? És talán meg tudnánk beszélni, hogy menjünk mindannyian a Tokyoba.
- Lehet, ez beválik – értett egyet. De mielőtt hívhatott volna bárkit is megcsörrent Winry telefonja. Miközben a lány beszélt Ed látta a fokozatosan kiülő pánikot az arcán. Letette a telefon és beletelt pár másodpercbe mire megszólalt:
- Sasuke megszökött – mondta ki végül.
- Mekkora egy idióta! – pattant fel Ed. Gyorsan a megbeszélt találkozó helyre futottak. A többiek már ott várták őket. Még a legnyugodtabbak is idegesek voltak. Próbálták Sakurát faggatni, hogy van-e tippje, hol lehet. Neki volt is pár. Először a város parkjának egy eldugott részébe futottak. Ott volt egy pad, amit fák és bokrok kerítették körbe. Legtöbbször ide jött a fiú, ha egyedül akart gondolkodni. Ezt csak neki mutatta meg. De nem találták ott. Megnézték több helyen is. Pl.: könyvtár, parkok, suli. De sajnos sehol se volt. Amikor végképp nem találták, úgy döntöttek külön válnak. Sakurával Rukia tartott. Hirtelen megcsörrent Rukia telefonja. Orihime volt az. Ő nem tudott semmiről és nem tartott velük. Úgy gondolták most kímélniük kéne a lányt. Most a hangja idegesen csengett.
- Rukia – kezdte kissé ijedten – itt volt Sasuke.
- Komolyan? – kiáltott fel.
- Igen, de olyan furcsa volt. Olyan sötét a tekintete és azt mondta búcsúzkodni jött. Nem rég ment el. Bár próbáltam visszatartani.
- És merre ment?
- Hát nem mondta, de ablakból láttam, hogy a vasútállomás felé tart.
- Köszi, hogy szóltál! – tette le. Aztán Sakura felé fordult és elmondta részletesen a történteket.
- Tényleg! – csapott a fejéhez.
- Mi az? – kérdezte Rukia kissé furcsán nézve Sakurára.
- Mondta el akar menni Osakába. Kíváncsi volt mindig arra a városra és ott lakik bátyja,Itachi is.
Gyorsan elkezdtek futni az állomás felé. Közben értesítették a többieket. De ebben a pillanatban tudták, csak Sakura képes igazán megállítani. Eközben Sasuke épp most vásárolta meg a jegyeket. Vegyes érzelmek kavarogtak benne és bizonytalan volt. Bár általában nagyon biztos volt a dolgában. Egyrészt nagyon bántotta, hogy itt hagyja Sakurát és barátait. Másrészt pedig tombolt benne a büszkeség. Nem engedhette, hogy szülei irányítsák az életét. Visszaemlékezett, amikor szülei közölték vele, hogy találtak egy színvonalasabb iskolát és az az iskola nem Tokyoban volt. Leült a várakozóban. Este volt és kevesen voltak ott. De nem várhatott békésen. Naruto és Renji megtalálták. Felpattant és elkezdett futni. Közben a fiúk szorosan a nyomában voltak. Naruto egyre gyorsabban futott, végül leterítette.
- Megvagy – vigyorgott.
Sakura és Rukia is odaértek. Amikor a fiú meglátta őket, kicsit megenyhült. Sakura a nyakába vetette magát és a fiút még könnyebb volt lebeszélni őrült tervéről. A kis magánakciója meggyőzte anyját. Bár apját nem, de kis győzködéssel sikerült közös nevezőre jutniuk. Az ünnepek békésen teltek, végül elérkezett a búcsúzás ideje. Sakura abba a színvonalas iskolába ment, mint Sasuke. Bár Sasuke megegyezett a szüleivel, de Sakura nem akarta hátráltatni őt. Ed és Winry Tokyoba mentek tanulni. Hinata már korábban elment Amerikába. Naruto próbálta kibírni nélküle, de amikor már nem ment, akkor a lány után ment és rengeteg harc után sikerült ugyanoda beiratkoznia. Renji egy olyan iskolába ment, ami híres a kendóról. Rukia és Orihime is vele ment. Két évvel azután, hogy elváltak Ichigo felébredt a kómából. Nagyon örültek neki és akkor a kis csapat ismét összegyűlt, hogy ezt megünnepeljék. De sajnálatos módon hamar el kellett válniuk. De tettek egy ígéretet a kedvenc cseresznyefájuk alatt. Legtöbbször itt gyűltek össze és megbeszélték 10 év múlva ismét itt találkoznak. Ichigo is abba a suliba ment, mint Orihime. Bár rengeteget kellett tanulnia, hogy egy osztályba járhasson barátaival. Tartották egymással a kapcsolatot, de egy idő után megszakadt. Mindenki elkezdte a maga útját járni.

10 évvel később…

Sakura és Sasuke ismét visszatértek szülővárosukba. Sakura haja megnőtt, de arca változatlan maradt. Sasuke jól kinéző, fiatal férfi lett. Két kezüket egy fekete hajú kisfiú fogta és kíváncsian nézett körbe. Sasuke egyetem után vállalkozásba kezdett és Sakura az ő titkárnője lett. Pár év múlva összeházasodtak és most itt állnak ígéretük színhelyén két éves kisfiukkal. Orihime és Ichigo is megérkezett mosolyogva Rukia és Renji társaságában. Ichigo és Renji rendőrök lettek, de közben folytatták a kendózást hivatalos keretek között. Orihime orvos lett, hála férje szakmájának. Meg részben azért is, mert amikor Ichigo kómába volt, egy nagyon tehetséges orvos segített rajta. Ekkor határozta el, hogy orvos lesz ő is. Rukia pedig edző lett, mert kedvet kapott ő is a kendóhoz. Orihime és Ichigo szintén összeházasodott és született egy ikerpár. Egyik fiú másik lány. Renji és Rukia most jutottak odáig, hogy összeházasodjanak. Erre az esküvőre már meg akarnak mindenkit hívni. Winry és Edward is megérkeztek. Bár Winry haja csak még hosszabb lett és Ed magasabb. Mindketten elég jól kijöttek a gyerekekkel és ezért mindketten olyan szakmát választottak. Winry óvónő lett és Edward tanár. Közben meg fociedző is, de csak az iskolán belül. Már ők is házasok voltak és a lány terhes volt. Hinata és Naruto érkeztek meg legutoljára. Őket már nagy hangzavar fogadta. Hinata színésznő lett. A színpadon teljesen elfelejtette félénkségét. Naruto a lány testőre lett. Ők nekik is közeledett az esküvő időpontja. Amikor már mind együtt voltak boldogan mesélték egymásnak a történteket és most már biztosak voltak benne nem kell távol lenniük egymástól.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

ez egy rettentően gyönyörű történet volt! gratulálok érte! és köszönöm, hogy felraktad, mert nagyon megszerettem <3 egy nap alatt elolvastam az egészet *.* csak gratulálni tudok hozzá! nagyon jó író vagy!! :D :) ;)

Megjegyzés küldése

Magamról

Fotóm
Sillya
24 éves vagyok és haladó blogger. A kedvenc témáim: anime/manga,fanfiction,könyvek.Imádom a rock zenét és a fantasy történeteket. Szeretek saját történeteket írni vagy leírni a véleményem az olvasott művekről, megnézett sorozatokról.
Teljes profil megtekintése